okt 02

JÄMSTÄLLDHETSDAGEN 9 OKTOBER

En dag för dig som vill uppmärksamma viktiga jämställdhetsfrågor!

När: 9 oktober kl.17 – 19
Var: Djäkne Kaffebar på Djäknegatan 9 i Malmö.


Vi kommer att erbjuda två spännande föreläsningar:
Farah Roukachi, 25 år, har skrivit en bok som heter ”Efter Mörkret Kommer Ljuset/After Darkness Comes The Light”. Initiativet till boken kom dels utifrån hennes ideella engagemang i kulturföreningen Mama Africa och Internationella Kvinnoförbundet. Boken baseras på genomförda intervjuer med inspirerande människor som delar med sig av framgångsfaktorn bakom deras drivkrafter och hur de tar sig över hinder på vägen att uppnå sina färdigheter.

“Sit with me and dream” med Anjali Haryana. En trailer från vårt projekt Carpe Sophia om kvinnornas ojämställdhet på arbetsmarknaden.

För anmälan, följ länken nedan:
https://simplesignup.se/event/139218