Aktuellt


Agenda 2030

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030. Läs mer om de globala målen och hur IKF Malmö arbetar med dem!

Läs mer

Vårens cirkelprogram!

Här hittar du vårens cirkelprogram - från cirklar i att lära dig svenska, engelska och mänskliga rättigheter till sykurser och yoga. Varmt välkomna till oss!

Läs mer

Hög aktivitet på IKF under jul och nyår!

Förfrågningar om samarbeten från olika partners i EU och nytt projekt finansierat av Jämställdhetsmyndigheten - läs mer om våra aktiviteter under julen!

Läs mer

Kronprinsessan Victoria & Prins Daniel

Kronprinsessparet och IKF Malmö möts tillsammans med andra viktiga Malmöbaserade ideella föreningar som jobbar för inkludering, jämställdhet och integration!

Läs mer

Twilio har valt IKF som samarbetspart!

Det är nu officiellt att Twilio valt IKF som samarbetspart "for all future volunteering projects". Vi ser framemot att vårat samarbete med Twilio!

Läs mer

IKF Malmö - Årets förening!

IKF Malmö blev nominerade som Årets förening av Malmö Stad för 2018! Vår kära projektledare Balqis "Lamis" Khattab blev även utnämnd till Årets Eldsjäl. Klicka på "Läs mer" för att läsa nomineringen.

Läs mer